Se incarca...
Atentie! Nu inchideti aceasta pagina!

TOP 10 Lifehack-uri pentru Studenti

TOP 10 Lifehack-uri pentru Studenti

TOP 10 Lifehack-uri pentru Studenti

Senzația de a face lucrurile rapid și eficient este grozavă, nu-i așa? A fi organizat este una dintre trăsăturile cheie ale unei vieți școlare de succes. Copiii nu numai că trebuie să-și termine toate temele la timp, dar trebuie și să performeze bine la evaluări, să participe la activități extracurriculare și să mențină relații sănătoase cu prietenii și familiile lor.

 

Așadar, iată un ghid grozav despre cum studenții se pot organiza mai bine!

 

Cheia pentru a obține o viață organizată nu este să investești timp și efort suplimentar decât este necesar pentru a îndeplini o sarcină, ci să faci lucrurile de zi cu zi într-un mod simplu, dar inteligent, care te va ajuta să profiti la maximum de zi și să-ți sporești productivitatea! Acest ghid pentru Life Hacks pentru studenți cu siguranță vă va ușura lucrurile.

 

Iată 10 de hack-uri care vă vor economisi timp, bani și vă vor face lucrurile cu adevărat fără prea mult efort:

 

1) Ai o grămadă de caiete care arată toate la fel? Colorează capetele paginilor fiecărei cărți cu un marker de culoare diferită. Acest lucru vă va ajuta să recunoașteți cu ușurință diferitele cărți cu subiecte din geantă sau de pe raft și va aduce, de asemenea, o notă grozavă de culoare biroului tau!

 

 

2) Cheia pentru combaterea pantofilor mirositori este... pliculețele de ceai! După ce ai practicat sportul tău preferat sau te-ai plimbat toată ziua, cel mai bun (și cel mai ecologic) mod de a-ți repara pantofii mirositori este să iei două pliculețe de ceai și să le pui în pantofi înainte de a-ți pune pantofii deoparte. Puteți pune, de asemenea, pungi mici de popuri sau o mână de flori aromate și condimente. Geanta, dulapul sau dulapul pentru pantofi nu vor mai mirosi niciodată! Acesta este unul dintre cele mai bune trucuri de viață pentru oameni.

 

 

 

3) Efectuarea de prezentări poate fi deranjantă, mai ales dacă contează pentru scorul final. Dacă utilizați fișe în timpul prezentării, utilizați un stilou de culoare diferită pentru fiecare punct sau linie. Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți mai bine punctele și să citiți cu ușurință, fără a bâlbâi, permițându-vă astfel să treceți fără probleme de la un punct la altul.

 

4) Matematica poate fi distractivă! Pentru elevii care doresc să-și revizuiască tabelele și alte operațiuni de matematică, tot ce aveți nevoie sunt câteva căni de polistiren!

 

5) Ți-ai pierdut din nou radiera? Încercați să folosiți o bucată mică de pâine ca șters. Înainte de inventarea radierelor, oamenii foloseau pâinea ca gumă de șters! Dacă nu aveți pâine, găsiți o bandă de cauciuc și legați-o la capătul creionului pentru a o folosi ca gumă de șters. Sau, dacă radiera este atașată la capătul creionului și s-a „terminat”, puteți ascuți capătul și va dezvălui mai mult din gumă!

 

 

6) Luați notițe folosind pixuri de diferite culori. Nu numai că vă va organiza frumos notele și le va face să arate atractiv, dar vă va ajuta și să vă amintiți cu ușurință conținutul. Cu toate acestea, dacă nu vă plac pixurile colorate și preferați să scrieți doar într-o singură culoare, studiile arată că notele cu cerneală albastră sunt mai ușor de reținut decât cele cu cerneală neagră! Acesta este unul dintre cele mai bune trucuri de viață pentru studenții de la școală.

 

 

7) Folosiți „scholar.google.com” pentru eseuri sau cercetări în loc de google.com. Veți găsi acolo resurse mai de încredere și mai relevante, altele decât blogurile generale ale oamenilor.

 

8) Desenarea de tabele și diagrame în notele dvs. crește capacitatea de reamintire a minții!

 

9) Păstrați puțină mentă la îndemână în trusa de creion. Ajută la reducerea durerilor de cap și la creșterea concentrației! Acesta este unul dintre cele mai bune trucuri de viață pentru studenții de la școală.

 

10) Folosește un marker cu ștergere uscată acasă fără tablă! Oglinzile, ramele, sticla, toate sunt înlocuitori perfecti pentru o tablă albă și puteți folosi astfel de suprafețe pentru a nota activități rapide, formule de ultimă oră și așa mai departe! Pentru a elimina urmele, folosiți doar o cârpă sau o bucată de hârtie umedă!

 

Sperăm să încercați aceste hack-uri de școală. :) 

 

Iar daca aveti nevoie de cateva printuri, nu uitati de primul centru de printare ONLINE - FASTPRINT24. Printam orice document PDF si livram la domiciliu! 

Recenzii clienti

Multumesc